top of page
Tjenester
hval.jpg
Hvalsafari

De siste årene har hvalen trukket lengre nord i sin jakt på sild.Heldigvis for oss har det derfor ofte vært mulig å observere hval i nærområdet, faktisk helt opp mot Skjervøy havn. Store deler av våre solgte oppdrag har derfor vært relatert til hvalopplevelser.

For å se flere bilder av disse fantastiske skapningene kan du trykke på "Galleri"-knappen i toppmenyen, eller se nye poster fra sosiale media på "Nyheter fra sosiale media"

45196149_1066556173511004_29507422486077
Nordlyset

Nordlyset, eller Aurora Borealis, er et verdenskjent fenomen som av og til kan observeres på den nordlige halvkule. Fenomenet er alltid der, men er kun synlig når forholdene ligger til rette. Det betyr vinter, klarvær og mørke. Heldigvis er vi ikke plaget med alt for store mengder sol i mørketiden, da og mengden begrenser seg da naturlig.

I sommerhalvåret får vi derimot tatt igjen deler av dette, når midnattsola lyser opp dagene fra medio mai til medio august.

Båt.jpg
Transportoppdrag

Vi eier båten "Atlantic Lady" og benytter denne til alle våre turer. Dette fartøyet er et stabilt, komfortabelt og trygt valg til alle typer transportoppdrag til havs. Vi er også i stand til å tilby ordinær transport av personell og utstyr på forespørsel

Om "Atlantic Lady":

Lengde 14,2 meter

Bredde: 4,15 meter

Toppfart: 32 knop

Marsjfart: 25 knop

Godkjent for 12 passasjerer

Åpent dekk oppe og bak

2 salonger

Mulighet for bespisning

3 lugarer, 5 sengeplasser

Baderomsfasiliteter med dusj og WC

Har du behov som vi ikke har nevnt over er du hjertelig velkommen til å sende inn en forespørsel, så ser vi hva vi klarer å få til. Benytt "kontakt oss"-funksjonen her på siden, eller kontakt oss direkte via mail/telefon. Kontaktinfor finner du i bunnmenyen.

bottom of page